Har bare møtt Fold St. Hallvard to ganger før! – ØIF Arendal

Har bare møtt Fold St. Hallvard to ganger før!

Statistikk er alltid et interessant utgangspunkt for å finne styrkeforhold mellom lag over tid. ØIF Arendal og Fold St. Hallvards «historie» i imidlertid ikke særlig lang. 2. oktober 2016 er eneste gang lagene har spilt mot hverandre i Arendal!

Det vil si med unntak av oppkjøringskampen i Froland i sommer.

En av dagens store ØIF Arendal-profiler har imidlertid bakgrunn fra St. Hallvard som klubben het før den nå har lagt til navnet Fold. Selveste Hermann Vildalen hadde en sesong i klubben før han gikk til Drammen.

Skarpnes sponsor ØIF Arendal

Den 2. oktober 2016 vant ØIF Arendal med knappe tre mål i en svært målfattig kamp. Den endte opp med 23-20 til hjemmelaget.

Det er heller ikke spilt flere kamper mellom klubbene på Fold St. Hallvards hjemmebane. Kun en kamp i februar 2017. Også den vant de svarte og røde. Denne gangen med utklassingssifre, 33-21.

Så langt denne sesongen har bortelaget sanket minst poeng av alle elitelagene på herresiden. Sist ble det tap mot Follo med 29-33 på hjemmebane. Før det har det blitt tap mot Bækkelaget (34-30), Drammen 34-31), Elverum (23-32), Nærbø (37-28) og Kolstad (26-38).

Men legg merke til at den ene seieren klubben har hentet denne sesongen kom mot våre overmenn fra første serierunde, Haslum. 2-måls seier på hjemmebane.

Kampsponsorer