Martin Lindell månedens vensteback i Rema1000-ligaen! – ØIF Arendal
Martin Lindell

Martin Lindell månedens vensteback i Rema1000-ligaen!

Han er første ØIF Arendal-spiller på månedens lag for sesongen 2019/20. Vår hardtskytende svenske på vår venstreback, Martin Lindell, er stemt frem av håndballtrenerne i Rema1000-ligaen.

– Det var virkelig kuuult, er Martin umiddelbare reaksjon. – Det har jo godt bra den siste tiden.

Han synes egentlig ikke at det bare var hyggelig.

– Jeg liker jo ikke at Heia (Eirik Heia Pedersen, red.anm) ble skadet. Det var jo trist både for han og for laget. Og det er klart at når han har vært ute, så har det blitt mer spilletid på meg til å vise hva jeg står for.

Oktober har også vært den store «omstillingsmåneden».

– Vi har funnet tilbake til den håndballen vi står for. Den vi ønsker å spille og vil spille. Det har gått veldig bra over flere kamper.

Martin ønsker å dele utmerkelsen med resten av laget også.

– Det er alltid en laginnsats når man får slike utmerkelser. Ingen vinner slikt alene. Jeg har hatt gode lagkamerater som har vært med på å spille meg god. Og forhåpentligvis har jeg vært med på å gjøre dem gode også.

Slike fantastiske tilbakemeldinger, er de med på å gi litt ekstra selvtillit?

– Både ja og nei. Det er veldig hyggelig med anerkjennelsen. Men man kjenner jo også selv hvordan det går. Det viktigste for selvtilliten er å spille god håndball og vinne kamper. Være i utvikling. Og selv så mener jeg at jeg har stort utviklingspotensialet. Det forsøker jeg å ta ut både i kamper og på trening hver eneste dag.

Slik ser månedens lag ut for oktober: