DAGENS: Blir det tre seire på rad? – ØIF Arendal

DAGENS: Blir det tre seire på rad?

ØIF Arendal har et solid tak på Drammen i Sparebanken Sør Amfi de siste årene.

Ivan Eres var solid mot Runar sist.

Forrige sesongs hjemmekamp mot Drammen ble jevn, men ØIF Arendal gikk seirende ut 32-30.
Spoler vi tilbake til mars 2019 ble det også tomålsseier til ØIF Arendal (30-28). I 2017/2018-sesongen  ble det uavgjort 30-30 i Sparebanken Sør Amfi. Høsten 2016 ble det hele 31-22 mot drammenserne og i februar 2016 vant ØIF Arendal med 19-16 (!).
Statistikken er derfor på ØIF Arendal side før kveldens kamp, men statistikk er som kjent statistikk.

Kveldens kamp byr også på et gjensyn med både August Baskår Pedersen, Sindre Aho, Hermann Vildalen og André Bergsholm Kristensen. Samtlige har spilt i ØIF Arendal. De to sistnevnte meldte som kjent overgang til Drammen etter å ha sagt opp kontraktene sine med ØIF Arendal i vår.

Et annet poeng er at André Jørgensen Hofstøl og Kristian Kjelling har mange likheter som spillere. Begge spilte flere sesonger i dansk håndball, begge var proffer i Spania, begge spilte venstreback, begge var landslagsspillere i samme periode og begge er trenere for hvert sitt topplag i Norge.

Det er med andre ord duket for en spennende toppkamp klokken 18:30 i Sparebanken Sør Amfi i kveld.

HAR DU IKKE KJØPT BILLETTER? DE KJØPER DU I ØIF-APPEN ELLER HER PÅ NETTSIDEN.