Bittert tap i siste sekund – ØIF Arendal

Bittert tap i siste sekund

Elverum kjempet seg heroisk inn i kampen og satset alt, men tapte i siste sekund.

Norges representanter i Champions League, Elverum, lå lenge under hjemme mot hviterussiske Brest i kveld. Elverumsingene leverte en god kamp og kjempet seg inn i matchen. Med drøye 45 sekunder igjen å spille reddet Elverums målvakt Emil K. Imsgaard et hviterussisk skuddforsøk på stillingen 32-32. Elverum tok så oppskriftsmessig timeout for å regissere et siste angrep, som fungerte helt til skuddforsøket ble reddet av Brests målvakt. Han kastet deretter ballen i det tomme Elverums-målet sekundet før full tid – til ellevill jubel fra bortelaget.

Elverum har tatt åtte poeng i den særdeles sterke Champions League-gruppa så langt denne sesongen og innehar 5.plassen på tabellen. Vardar, Zagreb og Brest ligger bak hvittrøyene, mens Aalborg, Kiel, Pick Szeged og Montpellier ligger foran.
Elverum møter Aalborg i neste runde hjemme i Terningen Arena neste onsdag.

Elverum er som kjent ØIF Arendals motstander i NM-finalen 29. september.

Aalborg – Pick Szeged, Montpellier – Zagreb og Kiel – Vardar gjør opp seg mellom klokken 20:45 i kveld. Kampene ses på Viaplay/Viasports plattform.