Ingen tvil om hvem som var best! – ØIF Arendal
logo

Ingen tvil om hvem som var best!

Det var lite tvil om hvilke spiller som var best best i kveld, men bak ham var det hard konkurranse om poengene på spillerbørsen.

Banens beste spiller mot Nærbø, Kristijan Jurisic, reddet 48% av skuddene som kan hans vei i kveld.

Kristijan Jurisic spilte en praktkamp og var den store forskjellen da ØIF Arendal slo Nærbø 26-23 i eliteserien i Sparebanken Sør Amfi. ØIF-målvakten reddet 21 skudd og vartet opp med en redningsprosent på nesten 50 prosent.

-Men vi spilte en møkkakamp, sa keeperhelten til Håndball-TV rett etter kampslutt. Han nyanserte det litt etter å ha deltatt i feiringen i garderoben, og konkluderte med at det er særdeles viktig å vinne også såkalte møkkakamper.

Jurisic var høyt og lavt og slapp bare inn tre mål de 16 første minuttene av andre omgang. Nærbøs toppscorer, Tord Aksnes Lode var ikke i tvil om hvorfor ØIF vant.

-Jurisic reddet jo nesten alt, kommenterte Lode.

Jurisic får 5 poeng på spillerbørsen. Ute på banen fremsto Lars Jakobsen som eneren. Han var like hvass som Mario Matic når det gjaldt assists, og scoret 5 mål. Spesielt den ene trickskuddet var det klasse over. Men straffeskuddet som endte langt over mål, trekker ned. Jakobsen får 3 poeng på børsen.

2 poeng går til Mario Matic. Tre mål og seks assists ble det denne gang.

Siste børspoenget går til Sondre Paulsen som ble toppscorer sammen med Lars Jakobsen, men også Sondre får trekk for straffebom.

Det gis alltid 5 poeng for beste ØIF-spiller, 3 poeng til nest beste, 2 poeng for nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen i kampen besto av Rune Høgevoll, Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.