LAURITS: – Sesongen er over, men er ved godt mot – ØIF Arendal

LAURITS: – Sesongen er over, men er ved godt mot

Etter en sju timer lang operasjon i albuen, kan strekbamsen opplyse at sesongen er over for hans del. Nå håper han å sitte ringside i morgendagens semifinale.

Laurits Rannekleiv opererte albuen denne uka på Ullevål. Foto: Privat/L. Rannekleiv

-Sesongen er over for min del. Legene har vært tydelige på at en eventuell sluttspillfinale kommer for tidlig, opplyser Rannekleiv til oifarendal.no.
– Formen?
– Den er etter omstendighetene fin, sier en lettet Rannekleiv som har gått på vent – etter at mr-bilder viste at det ikke var noen vei utenom operasjon i albuen han også tidligere har slitt kraftig med.

Som forventet
Rannekleiv skadet albuen i en intern treningskamp i oppkjøringen. Tre brudd og et lettbånd ble konstatert røket. Nå venter det minimum seks måneder med restitusjon og opptrening, men først må han bli værende i Oslo frem til helgen.
– Nå har jeg ingen krefter i armen. Jeg kan ikke bevege fingrene en gang. Det er noe drit at jeg må bli her så lenge, men samtidig vet jeg at jeg får best mulig oppfølging nå. Jeg får besøk av lege og fysioterapeut to ganger om dagen hver, sier han til Agderposten.

Vil komme
Selv om armen ligger spent fast i fatle, har han likevel et lite håp om å sitte ringside i morgen kveld når jakten på cupfinale-billettene skal spilles om i Lørenskoghallen.
– Jeg har godsnakket litt med legene, så jeg prøver å få til at jeg kan få en pause på tre timer på torsdag. Jeg håper ting ser bra ut, så jeg kan dra, sier han til Agderposten.

Vi ønsker Laurits god bedring, restitusjon og opptrening!