– Nå for pokker! Der kan man bare se! – ØIF Arendal

– Nå for pokker! Der kan man bare se!

Det er ikke uten grunn at ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm er ekstra oppspilt i dag.

Frederik Børms innsats i oktober ble belønnet med plass på månedens lag i Rema 1000-ligaen.

-Nå for pokker! Der kan man se, var vår danske betongmann Frederik Børms reaksjon da han fikk overlevert beskjeden om at han er tatt ut på månedens lag i Rema 1000-ligaen.

General
For Børm har ikke bare vært solid bakover på banen i oktober måned. Han har også vært en krumtapp i angrepsspillet. Mot Bækkelaget scoret han fem ganger, mot Nøtterøy scoret han en gang, hjemme mot Kolstad satt inn fem og borte mot Elverum satt inn fire mål og ble kåret til banens beste spiller av den lokale juryen.
– Først og fremst er det kjempefint å bli anerkjent for arbeidet jeg legger ned. Det hadde likevel aldri skjedd uten gode lagkamerater som bidrar til å gjøre enn god, og gode lagkamerater må jeg virkelig si at jeg har, fastslår Børm.

Børm var ikke den eneste ØIF Arendal-spilleren som ble tatt ut på månedens lag for oktober. Mario Matic ble ikke overraskende valgt til playmaker mens Olaf R. Hoffstad fikk plassen som venstrekant etter et godt spill i oktober.

Nettredaksjonen gratulerer!