FIALA OM LANDSLAGSSJEFENS SIGNALER: – Motivasjonen blir ikke akkurat mindre nå – ØIF Arendal

FIALA OM LANDSLAGSSJEFENS SIGNALER: – Motivasjonen blir ikke akkurat mindre nå

Landslagssjef Christian Berge bekreftet tidligere i dag at Jørg William Fiala Gjermundnes’ navn diskuteres i landslagsledelsen. Det gleder naturlig nok hovedpersonen selv.

Jørg William Fiala Gjermundness spill vekker nysgjerrighet hos landslagssjef Christian Berge. Her er 20-åringen med deler av familien hans etter 27-27 mot PAUC sist tirsdag.

-Jeg har ikke pratet med Berge selv, men slike signaler er utrolig gøy å høre, sier Fiala Gjermundnes om landslagssjefens interesse for bakspilleren til oifarendal.no.

Blir sett
I går ble det også kjent at 20-åringen fra Kristiansand har skrevet under en ny kontrakt med ØIF Arendal som strekker seg over fire år.
– Dette gir meg selvsagt ekstra motivasjon til å jobbe enda hardere. Når det ligger slike signaler på bordet, kan jeg ikke si meg fornøyd før jeg spiller meg helt inn en landslagstropp, sier Fiala Gjermundnes.

Nye mål
I morgen kan Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal skape enda flere hyggelige overskrifter, om man slår ut franske PAUC og sikrer seg billetter til EHF European League. Søndag gjester Fiala Gjermundnes og ØIF Arendals landslagssjefens gamleklubb Elverum. Mye tyder på at Berge blir sittende ringside i oppgjøret som blir sendt direkte på TV2 Sport 2.
– Nei, må jeg fortsette med å jakte fremgang, sette og nå nye delmål og ikke si meg fornøyd, sier 20-åringen som denne uka har gitt et kraftig signal om at ØIF Arendal og den norske toppserien er et fullverdig alternativ sammenlignet med å reise ut til en ofte ukjent tilværelse i mindre og mellomstore klubber i europeiske ligaer.