NY KONTRAKT: – Han er seriøs og gjør alt for å bli best – ØIF Arendal

NY KONTRAKT: – Han er seriøs og gjør alt for å bli best

Det sier hovedtrener André Jørgensen Hofstøl om årsaken til at Jørg William Fiala Gjermundnes ble tilbudt en langsiktig kontrakt av ØIF Arendal.

I dag ble det klart at Jørg Wlliam Fiala Gjermundnes har skrevet under for fire nye år i ØIF Arendal-drakta.

– Jørg William er seriøs og gjør alt han kan for å bli best. Det er holdninger og verdier vi ønsker i tropp som hele tiden streber og jakter utvikling. Derfor er vi veldig fornøyd med at han har signert en langsiktig kontrakt med oss, sier André Jørgensen Hofstøl.


Jørgensen Hofstøl og trenerkollega Luka Panza har med andre ord all grunn til å smile ekstra bredt idag. For 20-åringen har tatt store steg denne sesongen og plukket opp ballen etter klubbens tidligere storskyttere.
– For oss kommer ikke hans utvikling overraskende. Dette er et resultat av målrettet trening over mange år. Han har gått gradene siden han kom for tre år siden og et godt bevis på hvilke egenskaper talenter i ungdomshåndballen også må ha for å klare overgangen til norsk topphåndball. Det er en lang vei, og hans utholdenhet med tanke på å trene mye, benytte sjanser, være i forkant og ikke minst være tålmodig er viktig å trekke frem. Nå begynner han å få belønning for alt arbeidet, forklarer Jørgensen Hofstøl.

Internasjonal klasse
Kometen har vist at fremgangen denne sesongen ikke er et blaff. 20-åringen fra Kristiansand har herjet i den hjemlige serien. Tirsdag viste han høyt gasjerte og merriterte franskmenn hva han duger til. Syv skudd ble hamret inn i 27-27-kampen i Sparebanken Sør Amfi. Få bør bli overrasket om han ikke får enda mer oppmerksomhet av det franske forsvaret kommende tirsdag.
– Han har et skudd av internasjonal klasse og er en av vinnerskallene i troppen. Nå skal vi sammen bruke tid på å finpusse på detaljer i spillet hans videre, sier en fornøyd hovedtrener etter at signaturen kom på plass.

André Jørgensen Hofstøl.

Likandes kar
Jørgensen Hofstøl trekker også frem at 20-åringen bidrar i miljøet med sitt blide vesen og åsyn.
– Det betyr mye at spillerne våre bidrar i troppen. Jørg William er godt likt av alle og en fryd å arbeide med. Slike spillere, med slike verdier og holdninger er det vi ønsker å ha i troppen og i klubben. Jeg er veldig glad for at hans tanker matchet og matcher med våre tanker. Hans ambisjoner står i stil med de målene – store og små, som vi og klubben har satt oss. Dette er en hyggelig dag for Jørg William, ØIF Arendal og alle som følger oss, avslutter en fornøyd André Jørgensen Hofstøl.

Og det som kanskje ikke ble sagt: Jørg William Fiala Gjermundes har ennå ikke vist sitt høyeste nivå i ØIF-drakta. For han skal bli enda litt bedre for hver dag som kommer!

PS: Neste kamp er mot franske PAUC tirsdag. I den første kampen lagene mellom endte det 27-27 i Sparebanken Sør Amfi.