STORSPILTE IGJEN: -Vi skal vinne i Frankrike – ØIF Arendal

STORSPILTE IGJEN: -Vi skal vinne i Frankrike

Det fastslår syvmålsscorer Jørg William Fiala Gjermundnes etter uavgjort 27-27 hjemme mot William Accambray og PAUC i kveld. På tribunen fulgte familien dramaet fra første rad.

Jørg William Fiala Gjermundnes hadde noen ekstra solide støttespillere på tribunen mot PAUC i kveld. Her

-Alltid deilig å vise seg frem når familien er på plass, smiler en mellomfornøyd Jørg William Fiala Gjermundnes til oifarendal.no.

Står bra
Kometen var som vanlig skrudd på i riktig kampmodus i kveldens høydramatiske oppgjør. Syv mål ble det denne gang på vår hardt skytende bakspiller.
– Vi står bra bak i første omgang og er rutinerte fremme. I andre omgang slipper vi litt opp, og da overtar de matchen. Jeg synes også vi klarer å stoppe deres kollektiv relativt bra, men det er ufattelig kjedelig at vi ikke vinner, sier Fiala Gjermundnes som ble kåret til banens beste spiller av den lokale juryen i kveld.

Optimist
Fiala Gjermundnes sier kveldens 27-27 viser at det er fullt mulig å gå videre på bekostning av det franske laget. Neste tirsdag venter en heksegryte i sør-Frankrike.
– Vi skal bare vinne den kampen. Vi må gå ut i hundre, løpe alt hva vi makter og spille vårt eget spill. Det er mange muligheter som vi ikke benyttet oss godt nok av i dag, men vi skal ta det beste fra idag og gjøre det enda litt bedre der nede i Frankrike. Jeg og resten av spillerne er skikkelig sugne på å komme oss inn i gruppespillet, avslutter 20-åringen fra Søm i Kristiansand.