MARTIN LINDELL:- Har ikke råd til å kaste vekk en eneste ball – ØIF Arendal

MARTIN LINDELL:- Har ikke råd til å kaste vekk en eneste ball

Frankrike-proff Martin Lindell sier nøkkelen i kveldens kamp ligger i å stoppe franskmennenes kollektiv. Da er alt mulig, mener vår tidligere storskytter som tapte mot nettopp PAUC i serieåpningen i Frankrike.

Martin Lindell

– PAUC er et veldig bra lag, med flere spillere i hver posisjon. Nøkkelen blir å stoppe dem kollektivt. Det blir en tøff match for ØIF Arendal, sier den tidligere storskytteren som gledet mange i årene han var i ØIF Arendal.

Tap
Det var blant annet innsatsen mot franske Nantes høsten 2019 som gjorde at Limoges fant svensken interessant. Limoges har vunnet en og tapt en kamp så langt i den franske toppdivisjonen. Tapet kom mot nettopp kveldens motstander i Sparebanken Sør Amfi. PAUC vant 31-29 mot hardt satsende Limoges i serieåpningen.

– Skal ØIF Arendal klare å gå videre må spillerne være 100% på fra første minutt og helt til slutt. Mister de fokus, vil de bli straffet hardt. Man kan ikke slurve i et eneste angrep, men må ta godt vare på hver ball man har samt å bearbeide bra defensivt og offensivt, sier han.
Lindell påpeker at ballen er rund og ingenting umulig.
– Det blir tøft, men ingenting er umulig, avslutter Martin Lindell overfor oifarendal.no.

PS: Lindells klubb Limoges vant 36-33 mot Chambery i helgen og spiller mot USAM Nimes kommende helg.