EHF EUROPEAN LEAGUE: Både ØIF Arendal og PAUC er ubeseiret – ØIF Arendal

EHF EUROPEAN LEAGUE: Både ØIF Arendal og PAUC er ubeseiret

ØIF Arendal og franske PAUC er begge ubeseiret i deres respektive hjemlige serier før morgendagens kvalifiseringskamp til EHF European League i Sparebanken Sør Amfi.

Kristijan Jurisic og ØIF Arendal har hatt mye å juble for i sesonginnledningen. Det samme har morgendagens franske PAUC, som også er ubeseiret i deres hjemlige liga.

For Pays d’ Aix (PAUC) har fått en pangstart i den franske toppdivisjonen Lidl Starligue med full pott så langt, det samme som våre ØIF-helter møter opp til kamp med.

ØIF Arendal snudde som kjent lørdagens bortekamp mot Bergen og vant 32-30, etter å ha ligget under med ele 15-7 (!) etter 20 minutter i første omgang. Dermed har ØIF Arendal sikret seg full pott i Rema 1000 ligaen så langt denne sesongen. Bergen-kampen viste for øvrig frem hele spekteret av hva årets mannskap er i stand til – fra årsverste til årsbeste. Nettopp det siste blir ØIF Arendal helt avhengig av for å gi de merritterte franskmennene kamp om billetten til EHF European League over to kamper.

Franskmennene møter til dyst med like mye selvtillitt i kroppen. PAUC topper den franske toppdivisjonen sammen med – for den jevne håndballinteresserte nordmann, mer kjente – Mikkel Hansens Paris SG. Seirene har kommet mot tidligere ØIF Arendal-spiller Martin Lindells Limoges (31-29) og mot Kristijan Jurisics gamleklubb Nancy (38-26) i sesonginnledningen.

Dermed er det to klubber – stinne av gode opplevelser fra deres respektive hjemlige ligaer, som møtes til dyst tirsdag klokken 1845 i Sparebanken Sør Amfi.