VANT 32-30: – Det var mange vinnerskaller utpå her i dag – ØIF Arendal

VANT 32-30: – Det var mange vinnerskaller utpå her i dag

Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl innrømmer at håpet var i ferd med å forsvinne da ingenting fungerte og Bergen ledet 15-7. Så dukket vinnerskallene opp i tur og orden.

André Jørgensen Hofstøl var en lettet og fornøyd herre i Bergen i kveld. Arkivfoto.

– Vi måtte stoppe Bergens flyt, snu mentaliteten og ta noen solide grep for å få opp energinivået. Det så bekmørkt ut. Det innrømmer jeg, men da vi klarte å knappe innpå kom troen tilbake. Da vi kun lå bak med tre til pause, fikk jeg stor tro på at dette vil gå veien, sier en strålende fornøyd André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no like etter etter 32-30 seieren borte mot Bergen i kveld.

Brøt
Dermed brøt ØIF Arendal den lille forbannelsen i vest etter å ha tapt de to foregående sesongers kamper i Bergen – riktignok mot Bergens forløper, Fyllingen Bergen.
– Spillerne begynte å jobbe, takle, løpe og vise glede. Det mentale gjorde jobben. Det var utrolig deilig å dra hjem denne seieren etter en slik mareritt-start på kampen, mener han videre.

Selv om ØIF Arendal-spillerne knakk den dystre bortestatistikken i Bergen i kveld, var det ikke noe spillerne og trenerteamet brukte mye tid til å snakke om på forhånd. Klubbveteran Sondre Paulsen var tydelig i kampforberedelsene på at både Bergen og ØIF Arendal har byttet ut store deler av spillerne.
– Nå skal vi feire denne opphentingen i kveld, før vi reiser hjem i morgen og snur om hodet og tenker PAUC.
-Og hva skal dere ta med i oppladningen til tirsdagens kamp?
– VInnerskallene. I dag er det mange slike i troppen, avslutter Jørgensen Hofstøl.

ØIF Arendal blir i Bergen til i morgen, før man setter seg på flyet hjemover. Mandag er det trening og tirsdag venter som kjent og nevnt franske PAUC i Sparebanken Sør Amfi.

ØIF Arendal har dermed vunnet fire strake seire i Rema 1000-ligaen så langt. I den andre kampen i kveld vant Tønsberg Nøtterøy 33-30 hjemme mot Halden.