Endelig spilleklar etter skrekkskaden – ØIF Arendal

Endelig spilleklar etter skrekkskaden

Når ØIF Arendal reiser på hevntokt til Bergen i morgen, blir det med en ekstremt spillesugen kantspiller fra Saltrød i kamptroppen.

Sander L. Simonsen er endelig klar for kamp igjen etter skrekkskaden han pådro seg i sesongoppkjøringen. Han er tilgjengelig i morgendagens kamp borte mot Bergen.

-Nå blir det kamp og trening uten beskyttelse. Nesa skal forhåpentligvis være stabil nok, melder Sander L. Simonsen til oifarendal.no.
At Simonsen har meldt seg klar til tjeneste er ikke bare en god nyhet i seg selv, etter at han har vært ute av drift i over seks uker takket være et stygt nesebrudd.
Muligheten for å revansje de to siste sesongers bortetap, styrkes når Simonsen er rehabilitert og klar til kamp.

– Det er deilig å være tilbake igjen, men det vil helt klart være en sperre i hodet mitt som minner meg om at jeg må passe på. Jeg må prøve å la være tenke så mye i situasjoner som nesa kan være ekstra utsatt i, sier han.
Vår stabile høyrekant over flere sesonger, føler naturlig nok at håndballformen er noe rusten.
– Jeg regner å komme inn i det fort igjen, men først og fremst gleder jeg meg til å spille kamp igjen, avslutter Sander L. Simonsen som endelig blir å finne på dommerkortet igjen – denne gang kampklar på banen!

Fredag ettermiddag trente Simonsen for første gang med og mot lagkameratene med full kontakt, etter at nesa knakk i en duell i Nedeneshallen i oppkjøringen. Dagens nyhet gir ekstra håp om å knekke den leie Bergen-koden i Framohallen i morgen ettermiddag.
Bergens forløper, Fyllingen Bergen, vant oppgjøret lagene mellom sist sesong samt i 2019/2020-sesongen.

PS: ØIF Arendal-troppen flyr til Bergen lørdag morgen.