VIDEO: Her ser du hvorfor Adrian G. Evensen endte på sykehus – ØIF Arendal

VIDEO: Her ser du hvorfor Adrian G. Evensen endte på sykehus

Adrian G. Evensen måtte følge gårsdagens seier mot Sandefjord via tekstmeldinger fra sykesenga på sykehuset i Kristiansand. Etter forholdene står alt bra til med vår fremadstormende kantspiller.

SE VIDEO I BUNNEN AV ARTIKKELEN.

Kantspilleren fikk en hodesmell under skuddtrening en helt på tampen av tirsdagens trening i Sparebanken Sør Amfi . Han ble raskt omtåket og ble først kjørt til sykehuset i Arendal, før han ble videresendt til Kristiansand. Evensen fikk onsdag konstatert en kraftig hjernerystelse.

– Jeg tror jeg fikk en smell i hodet, men gikk ikke i bakken. Jeg husker ikke særlig mye av det, men de andre har sagt at jeg ble fryktelig fjern, sier Adrian G. Evensen som ligger innlagt på sykehus til oifarendal.no sent onsdag kveld.
Videoen viser at Evensen var maksimalt uheldig, da kantkollega Frederik U. Venemyr hoppet inn fra kanten i en ordinær skuddsituasjon.

Adrian G. Evensen fikk konstatert hjernerystelse etter at han var maksimalt uheldig på trening tirsdag kveld. Derfor måtte han følge gårsdagens seier 29-25 mot Sandefjord via tekstmeldinger fra sykesenga i Kristiansand.

Evensen stod i forsvar på sedvanlig vis, for å få frem en skuddsituasjon som mulig i kamp.
– Uklart hva som egentlig skjedde, men jeg har fått konstatert en kraftig hjernerystelse, sier Evensen.
Evensen skulle ha vært i gårsdagens kamptropp, men tirsdagen og onsdagen ble tilbrakt på sykehus. Dermed ble det ingen kamp på vår joviale høyrekant i går kveld.

– Jeg så ikke situasjonen selv, men han virket omtåket. Vi måtte bare få sendt ham av gårde til en grundig sjekk. Han må ta tiden han trenger. Slike skader er skumle, sier André Jørgensen Hofstøl som ikke valgte å hente inn en erstatter for Evensen til gårsdagens kamp og seier mot Sandefjord.

Det er uvisst hvor lenge vårt hurtigtog blir på sidelinjen.

Her er videoen av hendelsen:Hele ØIF Arendal ønsker Adrian god bedring!