JØRGENSEN HOFSTØL:- Da han kom inn, snudde vi kampbildet – ØIF Arendal

JØRGENSEN HOFSTØL:- Da han kom inn, snudde vi kampbildet

André Jørgensen Hofstøl krever at spillerne blir bedre til å stå distansen helt ut, men særlig én ting og en prestasjon var han strålende fornøyd med i kveldens 29-25 seier mot Sandefjord.

For det var lenge jevnt i Sparebanken Sør Amfi mot Sandefjord i kveld. Etter drøye sytten minutter spill sto det 8-8 på tavla. Da begynte kaptein Kristian Rammel og vise seg frem. I en periode på rundt tjue minutter slapp ØIF Arendal inn kun fire mål.

– Vi startet nervøst, men så kommer Rammel inn og gjør en solid innsats. Han fikk bundet sammen forsvaret på en solid måte, skryter Jørgensen Hofstøl om kapteinen som var ute med ryggproblemer i nær hele oppkjøringen.
Jørgensen Hofstøl mener avstanden ned til Sandefjord kunne ha vært enda større om sjansene hadde blitt omsatt i mål.
– Det var deilig at det løsnet litt. Jeg har ikke vært fornøyd med eget spill etter skaden. Jeg hadde på forhånd bestemt meg for å bruke mer energi. Jeg har frem til nå ikke flyttet beina nok. Da jeg fikk beskjed om å komme på banen, oppvarmet jeg godt og det var en god flyt for egen del, sier ØIF Arendals kaptein.
– Vi spiller til tider bra, men ikke fornøyd med andre omgangen. Differansen burde ha vært større, men fornøyd alt i alt, sier Rammel til oifarendal.no

Kristian Rammel viste gode takter i dagens kamp og seier 29-25 mot Sandefjord, mener André Jørgensen Hofstøl.


– Vi spiller egentlig ordentlig bra i den periode der og ligger foran med åtte. Da er seieren sikret, men vi tapter de siste ti minuttene med altfor mange mål. Det er jeg slett ikke fornøyd med. Vi må stå distansen bedre ut.
– Likevel, man vinner?
– Ja, det gjør vi, smiler André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.