KAMPDAG: Sander endelig tilbake, men ikke på banen… – ØIF Arendal

KAMPDAG: Sander endelig tilbake, men ikke på banen…

Sander L. Simonsen er endelig tilbake i ØIF Arendals kamptropp, men spilletid får han ikke!


– Nei, det er først til fredag jeg får klarsignal til å trene og spille med kontakt igjen. André og Luka har derimot gitt meg anledning til å kjenne litt på kampfølelsen og lagledelsen før, under og etter kamp. Derfor skal jeg sitte på benken i kveld for å finne godfølelsen. Fra fredag er jeg klar for kamp igjen, forteller Sander L. Simonsen.

Vil klø
Simonsen knakk som kjent nesa i sesongoppkjøringen. Nesa så alt annet enn fjong ut etter duellen i Nedeneshallen. Nå har Saltrød-mannen fått trent solid etter at skaden tillot så. Simonsen har vært fast inventar på treningene de siste ukene, men har ikke deltatt i kamprelatert aktivitet.
– Nå er det lenge siden jeg har spilt kamp, og jeg er føler meg veldig klar for å spille kamp, sier han.
– Og du kommer til å holde deg i ro på benken i kveld?
– Det kommer nok til å klø like godt i fingrene nå som da jeg måtte se alt fra tribuneplass. Jeg skal bidra på min måte, slik at vi leverer en best mulig prestasjon, svarer vår uheldige høyrekant.

Med nesa nesten på plass! Fredag er den på plass. På ordentlig.

PS: Dagens kamptropp er identisk med troppen som møtte og slo Haslum søndag kveld, med unntak av lillebror Sebastian L. Simonsen som trer inn for Frederik U. Venemyr.