1 dag igjen:- Vi skal ikke gå i samme felle som i fjor – ØIF Arendal

1 dag igjen:- Vi skal ikke gå i samme felle som i fjor

Når ØIF Arendal tar i mot Sandefjord til dyst onsdag, blir det med en helt annen innstilling enn i tilsvarende kamp forrige sesong, lover André Jørgensen Hofstøl.

ØIF Arendal er favoritter mot Sandefjord, fastslår André Jørgensen Hofstøl. Han har likevel ikke glemt hva som skjedde i Sparebanken Sør Amfi i fjor høst.

-Undervurdering kommer ikke på tale, men Sandefjord har et bedre potensial med flere spillere som ennå ikke har levert sitt beste. Derfor skal vi fokusere på eget spill og kjøre hardt på målene våre, sier Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no dagen før match.
-Som betyr?
– Vi har alltid mål om å slippe inn færre enn 24 mål. Det er der mye ligger, svarer han.
Sandefjord kommer til Sparebanken Sør Amfi med to tap (31-20 mot byrival Runar og 31-23 mot Halden) i serieinnledningen, mens ØIF Arendal har vunnet mot Kristiansand (30-25) og Haslum (35-31).

Gavepakke
Rett før julestria tok til i fjor, var det ØIF Arendal som var i førjulsstemning. Sandefjord reiste hjem med to poeng etter 30-33 i Sparebanken Sør Amfi. Det ble naturlig nok en helsvart kveld da. Han lover at det blir ikke nye gavepakker til Magnus Søndenå og Olaf R. Hoffstads gamleklubb onsdag kveld.
– Vi er inne i en tung kampperiode, men er til gjengjeld i god flyt. Undervurdering har vi røket på tidligere. Derfor er vi ekstra obs på at slike tanker ikke skal få grobunn. Vi er favoritter og skal hente to poeng, fastslår han som samler morgendagens kamptropp til en siste trening og videoforberedelser i ettermiddag.
ØIF Arendals trenerduo Jørgensen Hofstøl og Luka Panza har som vanlig arbeidet i kulissene med det som ikke var godt nok i forrige kamp.
-Vi er aldri fornøyd med den siste prestasjonen. Vi jakter fremgang, sier han videre.

Lite tid
Med kamper syv kamper frem til 7. oktober, blir hverdagen fundamentalt annerledes enn i oppkjøringen der trenerduoen hadde god til å finpusse på detaljer i treningshverdagen.
– Litt kinkig periode med mindre trening. Vi må prioritere restitusjonen. Derfor er videoøktene særdeles viktige. Det er her vi snakker oss gjennom neste kamp og finner frem til punktene som må løses, forklarer han.

Og det skal bare løses inn mot kampen i Sparebanken Sør Amfi klokken 1830 i morgen.

PS: Billetter til oppgjøret kjøper du i appen/på nettsiden.