Storfavoritt kastet bort seksmålsledelse – ØIF Arendal

Storfavoritt kastet bort seksmålsledelse

I forrige serierunde sto Fjellhammer for en gedigen bombe mot Drammen. Tidligere i dag smalt det på nytt i Rema 1000-ligaen.

For man skal aldri kimse av Halden og haldensere. Jan Thomas Lauritsens menn lå under hele 11-17 til pause mot medaljekandidat Kolstad og arendalitten Magnus Langeland hjemme i Remmenhallen søndag ettermiddag.
Alt gikk med andre slik det skulle være, men haldenserne viste at det ikke er tilfeldig at laget og klubben er å finne i Rema 1000-ligaen. I andre omgang spilte Jonas Stenersen seg kraftig opp, mens Jonas Jensen og Hanne Nystrøm leverte mål etter mål fremover. Stenersen reddet hele 64% av skuddene.

Da det gjensto fem minutter av kampen var trøndernes seksmålsledelse fra pause forduftet. Da det gjensto ett minutt av kampen, sto det 28-28 på tavla. Da Jonas Jensen satt inn 29-28, sitt åttende mål drøye halvminuttet før slutt. Haldenserne scoret ytterligere ett mål og vant 30-28. Dermed var det Halden som kunne juble mest i Remmenhallen ved full tid. Arendalitten Magnus Langeland scoret to mål for Kolstad.

Runar vant 37-32 mot Bergen i går kveld, mens Elverum ble et par hakk for store for Kristiansand (21-37) samme dag.