Børm best på spillerbørsen mot Haslum – ØIF Arendal

Børm best på spillerbørsen mot Haslum

Frederik Børm viste muskler da det gjaldt som mest i eliteseriethrilleren mot Haslum i Nadderud Arena. Han prikket inn den ene scoringen etter den andre og var direkte avgjørende da ØIF Arendal satte inn nådestøtet og rykket fra vertene i sluttminuttene. Børms innsats belønnes med 5 poeng av juryen.

Frederik Børm ble kåret til ØIF Arendals beste mot Haslum søndag kveld av nettredaksjonens jury.

Det var imidlertid flere som sto fram i oppgjøret som ØIF Arendal til slutt vant 35-31. Magnus Søndenå spilte mot gamle lagkamerater, og stortrives. 6 mål ble det på Søndenå som spilte to gode omganger. Søndenå belønnes med 3 poeng på børsen.

Jørg William Fiala Gjermundnes ble kampens toppscorer med 6 mål. Unggutten har fått en flott start på sesongen, og ØIF-trener Andre Jørgensen Hofstøl sa tidlig i sesongforberedelsene at han ventet seg mye av Fiala. Kristiansanderen får 2 poeng på børsen.

Playmaker Mario Matic kaprer det siste poenget på spillerbørsen. Matic er motor i laget, og viste det til fulle da kampen skulle avgjøres. Litt av og på foreløpig, men nok til å kapre 1 poeng på børsen.

I hver eliteseriekamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.

I kampen mot Haslum i Nadderudhallen besto juryen av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.