GJERMUNDNES: – Det flyter bra om dagen – ØIF Arendal

GJERMUNDNES: – Det flyter bra om dagen

Haslum yppet seg etter hvilen, men toppscorer Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal ville det annerledes og vant 35-31 i Nadderudhallen i kveld.

Magnus Søndenå og Kristijan Jurisic var sentrale i 35-31 seieren mot Haslum på gamle trakter i kveld. Jørg William Fiala Gjermundnes var som vanlig målfarlig og satt inn seks scoringer.

KAMPFAKTA FINNER DU I BUNNEN AV ARTIKKELEN.

– En skikkelig slitekamp, men utrolig deilig å komme hjem med to poeng. Det flyter bra om dagen, sa seksmålscorer Jørg William Fiala Gjermundnes om egen innsats til Direktesport etter kampslutt i Nadderudhallen.

Vinnerskalle
André Jørgensen Hofstøl er ekstra fornøyd med ungguttens holdning da ØIF Arendal tok time-out like før slutt.
– Han sier at han skal ha ballen en mot en i det neste angrepet. Det får han og setter ballen i mål. Slike vinnerskaller trenger vi, og spesielt i en slik kamp som denne. Denne kampen kunne vippet begge veier, mener Jørgensen Hofstøl.
– Deilig og viktig, oppsummerte Fiala Gjermundnes til Direktesport.

Jubelen sto i taket i garderoben etter kampen.

Berg-og dalbane
Selv om det ble 35-31 til ØIF Arendal, var det Haslums venstrekant Stian Breivik som fikk æren av løpe inn 1-0 etter drøye minuttet av kampen. Derfra ut og omgangen handlet det meste om ØIF Arendal. For det var ikke tvil om hvilket lag som hadde føringen i kampen, og i første omgang ledet Frederik Børm og ØIF Arendal på det meste med seks mål. Til pause sto det 13-17 på tavla.
– De fikk litt for mange kontringer mot oss, sa Haslum-trener Tom-Eirik Skarpsno til Direktesport i pausen.
– En mini berg- og dalbane kamp, oppsummerer Jørgensen Hofstøl.
Haslum hadde tydelig snakket godt sammen i garderoben, og kjempet seg inn i kampen igjen. Etter hvilen var det vertene som hadde momentet og halvveis i den siste omgangen sto det 23-24 og som betød full kamp i matchen igjen.

Nådestøt
ØIF Arendal satt så inn et ekstra gir og kjempet frem et nytt moment i kampen, men Haslum ga seg ikke i den etter hvert så målrike kampen i Nadderudhallen før ØIF Arendal satt inn 34-31. Det var den nevnte scoringen til Jørg William Fiala Gjermundnes.
Kristijan Jurisic gjorde som han pleier å gjøre når det brenner, han reddet de avgjørende skuddene da laget trengte det som mest. En solid Mario Matic fikk æren av å sette inn ØIF Arendals siste og mål nummer 35.

Ekstra gledelig var det at Richard Lindstrøm leverte varene fra høyre bakspillerposisjon da kampen sto og vippet ti minutter før slutt. Mario Matic leverte sin beste kamp for sesongen, og tidligere Haslum-spillerne Magnus Søndenå leverte en god kamp i Nadderudhallen.