Et godt minne fra Nadderud – ØIF Arendal

Et godt minne fra Nadderud

Like før jul scoret vår – nå skadde – strekspiller Laurits Rannekleiv det som senere skulle vise seg å bli årets mål sist sesong. I forbindelse med kveldens match mot nettopp Haslum i Nadderud Arena, tåler vi en aldri så liten reprise.

Målet ser du i bunnen av artikkelen.

I kveld gjester ØIF Arendal, uten vår strekkjempe som fortsatt er ute med skade, Haslum. I kampen som ble spilt fem dager før julaften i fjor, så det lenge stygt ut for våre menn. En heroisk innsats og innhenting – samt det som siden ble kåret til årets mål i Rema 1000 ligaen 2020/2021, signert Laurits Rannekleiv på direkte frikast, sørget for 27-27 og poengdeling i Nadderudhallen da.
ØIF Arendal tok som kjent sølv i det som ble nok en amputert sesong. Haslum endte på 7.plass sist sesong.

Her er Laurits’ utligningsmål til 27-27 på ny: