BØRM BEST PÅ BØRS: – Jeg var aldri i tvil om at vi skulle hente hjem denne seieren – ØIF Arendal

BØRM BEST PÅ BØRS: – Jeg var aldri i tvil om at vi skulle hente hjem denne seieren

Det sier en fornøyd Frederik Børm, som ble kåret til banens beste ØIF Arendal-spiller i kveldens 35-31 seier mot Haslum.

Frederik Børm var aldri i tvil om hvor seieren skulle havne i kveld. Bildet er tatt fra en oppkjøringskamp tidligere denne sesongen.

Vår danske forsvarsgeneral Frederik Børm begynner å vise solide kvaliteter også i angrep. Mot Haslum i kveld kjempet han inn fem mål i 35-31 seieren. Summen av godt forsvarsspill, lederegenskapene og nye fem mål gjorde at dansken ble belønnet med full pott på ØIF Arendals spillerbørs.
– Jeg vet ikke hvor fortjent den prisen er. Det eneste jeg tenker på er å vinne kamper, og om det er meg eller noe andre som gjør det bra betyr ikke så mye for meg, sier Børm til oifarendal.no etter kampslutt.

Trekkes frem
Juryen i spillerbørsen er ikke alene om å trekke frem Børms kvalitetet etter seieren mot Haslum i kveld. Magnus Søndenå trakk særlig frem Børm som viktig etter kampen. Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl trakk frem flere spillere, deriblant Børm.
– Vi kom godt i gang fra start, men i andre omgang begynner de å hente inn forspranget vårt. Jeg synes dog vi viser ro, og jeg var aldri i tvil om at vi skulle hente hjem denne seieren, fastslår Børm.
Mot slutten satt Børm viktige mål.
– Matic satt meg i i noen riktig gode situasjoner på slutten. Det var deilig å sette skuddene inn, sier en fornøyd Frederik Børm.

Dagens beste, i følge vår egen spillerbørs.