HØY REDNINGSPROSENT IGJEN:-Kristijan er en matchvinner. Derfor byttet jeg ham inn på slutten – ØIF Arendal

HØY REDNINGSPROSENT IGJEN:-Kristijan er en matchvinner. Derfor byttet jeg ham inn på slutten

Kristijan Jurisic leverte nok en kamp med høy redningsprosent søndag kveld. 39% redninger ble fasiten i 35-31 seieren mot gamleklubben i Nadderudhallen. Bildet er tatt fra en tidligere kamp.

Kristijan Jurisic sto frem og leverte en solid kamp mot game lagkamerater. Redningsprosenten endte på 39, men det viktigste var redningene mot slutten av kampen som delvis holdt høy temperatur.
-Kristijan er en matchvinner. Derfor byttet jeg ham inn på slutten da kampen vippet, forteller André Jørgensen Hofstøl etter 35-31 seieren mot Haslum i kveld.
-Avgjørende, fortsetter Jørgensen Hofstøl som nettopp trekker frem lagets evne til å vinne det som ble en jevnspilt kamp.
– Det er en egenskap som er utrolig viktig. Den skaffet oss to poeng i dag. Nå får vi evaluere kampen og vende fokus mot Sandefjord til onsdag, sier ØIF-treneren.

Veldig deilig
Jurisic startet kampen, men overlot målet til kollega Ivan Eres i store deler av kampen. Kroaten leverte også en god kamp, men mot slutten var det bæringen som fikk tillitt. Den tok han vare på, reddet en rekke avgjørende skudd da kampen vippet.
– Veldig deilig, selv om vi egentlig leverer langt under pari. Det er frustrerende når vi vet at vi kan så mye bedre, ser Jurisic’ første kommentar etter sliteseieren i Nadderudhallen i kveld.

Jurisic sier til oifarendal.no at han er fornøyd med at spillerne holder hodet kaldt og er disiplinerte når det hele skal avgjøres.
– Vi lar oss ikke påvirke av ting utenfor vår kontroll. Egeninnsatsen kunne vært bedre, men alt i alt en godkjent egeninnsats på en helt middels dag på jobben for oss alle, fastslår Kristijan Jurisic.

ØIF Arendal tar i mot Sandefjord kommende onsdag i Sparebanken Sør Amfi. Billetter ligger allerede ute i appen!