SØNDENÅ: – Jeg er veldig lettet nå – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Jeg er veldig lettet nå

Magnus Søndenå legger ikke skjul på at Haslum og flere av spillerne fortsatt betyr mye ham. Derfor betød kveldens 35-31 seier ekstra mye for ØIF Arendals fotrappe venstrehendte bakspiller.

Magnus Søndeå var en lettet herremann etter søndagens 35-31 seier mot gamleklubben Haslum.

– Jeg merket at det var en egen spenning knyttet opp og inn mot kampen. Jeg har mange nære, kjente personer som betyr mye for meg. Derfor er jeg ekstra lettet over at vi rodde denne slitekampen i land, sier en utladet og fornøyd Magnus Søndenå til oifarendal.no.

Glemt kamp
For det var liten tvil om Søndenå, som har 13 a-landskamper på merittlista, hadde noe å bevise etter forrige helgs heller svake kamp hjemme mot Gornik Zabrze i kvalifiseringen til EHF European League.
– Jeg måtte vel egentlig bare møte opp for å gjøre en bedre kamp i dag enn mot polakkene forrige helg. Den kampen har jeg prøvd å glemme. Derfor var det deilig at vi både rodde i land seieren og at jeg sitter igjen med en bedre følelse i kveld, forteller han.
For utenforstående snek det seg inn en tanke om at ØIF Arendal i praksis hadde kontroll og ett ekstra gir som Haslum aldri kunne svare på.
– Det kommer an på hvem du spør, men jeg følte ikke at vi hadde kontroll selv om jeg kjente på en god følelse. Vi hadde mer krefter og ikke minst solide spillere som Børm og Matic. Begge var rolige og det profitterte vi på mot slutten. Vi trenger Børm i slike situasjoner som i kveld, skryter han.
Børm ble for øvrig kåret til ØIF Arendals beste spiller mot Haslum av nettredaksjonen.

En god vinner
Selv om kveldens kamp mot gamle lagkamerater skapte en lettelse hos Søndenå, var han likevel en god vinner på gamle trakter.
– Røe, Tjemsland, Tennfjord og ikke minst bestekompisen min Håvard B. Johannesen betyr alle mye for meg. Derfor ble det ikke noe kjekkas-opplegg etter kampslutt. Deilig og en lettelse at vi vant. Bussturen hjem blir litt bedre når vi vinner, avslutter Magnus Søndenå som satt inn fem scoringer mot gamleklubben i oppgjøret.

Men, litt gøy blir det nok når håndballkompisene igjen møtes i et hyggelig lag en eller annen gang. For seire mot bestekompiser er seire mot bestekompiser!