ADVARER: – Bergen er bedre enn tabellen viser – ØIF Arendal

ADVARER: – Bergen er bedre enn tabellen viser

Tabellen reflekterer ikke styrkeforholdet mellom lagene, mener André Jørgensen Hofstøl. Det betyr at Frederik Børm & co må opp enda et hakk for å knekke Bergen-koden i ettermiddag.


ØIF Arendal og forsvarsgeneral Frederik Børm ankommer Bergen med tre strake seire i lomma, mens Bergen kun har fått ett poeng i sesonginnledningen. Ingenting å si, mener ØIF Arendals hovedtrener.
– Nei, det er kun spilt tre av kamper og Bergen er bedre enn tabellen viser, sier André Jørgensen Hofstøl.

6 poeng vs. 1 poeng
ØIF Arendal møter til kamp med seks poeng og fullt pott etter tre kamper, mens Bergen kun har plukket ett poeng så langt (28-28 mot Halden). ØIF Arendal har en heller laber statistikk i Framohallen de siste sesongene. I fjor vant Bergens forløper, Fyllingen Bergen, 30-29 i Framohallen, mens i 2019/2020-sesongen ble det 28-25.
– Historisk sett er dette en vanskelig bortearena for oss. Vi må opp på vårt beste for å ta poeng, mener han.

André Jørgensen Hofstøl og ØIF Arendal må løse den vriene Bergen-nøtta i ettermiddag for å ta poeng. Det er blitt tap mot Bergens forløper Fyllingen de to siste sesongene i tilsvarende oppgjør.

Påpeker
Jørgensen Hofstøl påpeker at spillerne er inne i en fin arbeidsflyt om dagen. Etter onsdagens 29-25 seier mot Sandefjord, bar det rett på ny trening torsdag og fredag. Spillergruppa har som vanlig nøye gått gjennom Bergens styrker og svakheter på video. I dag tidlig fløy ØIF Arendal-troppen til Bergen.
– Vi ønsker sterkt å ta med oss to nye poeng i kveld, men det blir en krevende nøtt å knekke. Det er på tide å vinne igjen i Bergen, avslutter han.

PS: Sander L. Simonsen er med i kamptroppen, denne gang med hensikt i å spille. Det blir hans første kamp på ti måneder.