Sjokkerte det franske stjernegalleriet i første omgang – ØIF Arendal

Sjokkerte det franske stjernegalleriet i første omgang

En håndballbombe av dimensjoner i kvaliken til EHF European League kan sprenge i Sparebanken Sør Amfi i kveld. ØIF Arendal leder 17-15 anført en fantastisk Kristijan Jurisic. Skal det bli seier må andre omgang holde samme kvalitet.

Kristijan Jurisic holdt et skyhøyt nivå i første omgang mot franske PAUC i Sparebanken Sør Amfi.

ØIF Arendal har spilt sesongens best førsteomgang, til frustrasjon for det franske stjernegalleriet PAUC i Sparebanken Sør Amfi nå i kveld. En strålende opplagt Kristijan Jurisic har stått som en levende vegg og fremover har det gått jevnt og herlig, anført av en spillesugen Mario Matic. Veteran Sondre Paulsen (4 mål), Olaf R. Hoffstad (3) og Jørg William Fiala Gjermundnes (3) er mestscorende for ØIF Arenda i første omgang.

16-14 ble forøvrig satt inn på en dobbelflyver, signert Olaf R. Hoffstad og Sander L. Simonsen.
ØIF Arendal leder 17-15 til pause.

Andre omgang kan du se på TV på Agderposten, følge ØIF Arendal i sosiale medier eller holde deg oppdatert her:

https://ticker.ehf.eu/v2/202211020902015