HÅPET OM GRUPPESPILL LEVER: – Vi nekter å tape, men vi må være enda skarpere i Frankrike – ØIF Arendal

HÅPET OM GRUPPESPILL LEVER: – Vi nekter å tape, men vi må være enda skarpere i Frankrike

Uavgjort 27-27 gjør at drømmen om gruppespill i EHF European League lever i beste velgående. Spillerne må bli enda skarpere i Frankrike, hvis man skal vippe franskmennene ut, mener hovedtrener André Jørgensen Hofstøl.

André Jørgensen Hofstøl.

– Vi nekter å tape. Den hodningen liker jeg. Det er jeg fornøyd med, samtidig som det er litt lurt å ikke dra denne seieren i land. Vi starter kampen bra og hadde vi vært enda litt skarpere før pause hadde vi ledet mer. Selv om franskmennene overtar initiativet i kampen, henger vi oss på som en klegg og sikrer oss et godt utgangspunkt før returoppgjøret, sier André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no like etter kampslutt.

Nøyaktighet
Jørgensen Hofstøl mener kveldens kamp viste at det er nøyaktighet som kommer til å bli avgjørende i kampen om gruppespill-billettene.
– Vi må være skarpere og 100% i alt vi gjør. Så enkelt og så vanskelig, svarer Jørgensen Hofstøl og vurderer sjansen til å spille uavgjort og score flere enn 27 mål – eller vinne – i Frankrike som god.
– Det er dette vi trener og arbeider hver eneste dag for. Det finnes ingen større motivasjon enn dette. Nå skal vi snu fokus mot Kolstad (4.runde i NM) til lørdag, før vi gjør oss klare for returoppgjøret i Frankrike.

Trekker frem
Jørgensen Hofstøl trekker frem flere spillere som fortjener honnør etter kveldens håndballfest i Sparebanken Sør Amfi.
Målvaktsparet Kristijan Jurisic og Ivan Eres leverte varene etter tur, mens Jørg William Fiala Gjermundnes og Olaf R. Hoffstad ble servert den ene pasninger etter den andre av playmaker Mario Matic.
– Ellers setter Sondre (journ.anm: Paulsen) samtlige straffer, noe som er helt avgjørende på dette nivået. Jeg er fornøyd, men likevel litt bittert at vi ikke tar den helt hjem. Håpet lever, avslutter og fastslår André Jørgesen Hofstøl.

Returoppgjøret og den avgjørende kampen spilles neste tirsdag i Frankrike.