Sjarmerte nettredaksjonens jury på ny! – ØIF Arendal

Sjarmerte nettredaksjonens jury på ny!

ØIF Arendals egen spillerbørs-jury var ikke i tvil om hvilken spiller som var best mot Kolstad i kveld. Bak juryens samlede favoritt var det jevnt om poengene.

ØIF-målvakt Kristijan Jurisic er i sitt livs form og var banens ener da ØIF avanserte til kvartfinale i cupen. I oppgjøret mot Kolstad hadde han 16 redninger på den offisielle statistikken, og i tillegg reddet han flere skudd som endte med straffekast eller frikast. Jurisic var stor da ØIF knuste Kolstad 30-28 og tok seg videre i NM. Jurisic får 5 poeng av ØIFs egen jury.

Kristijan Jurisc var nok engang svært toneangivende for ØIF Arendal og fikk full pott i nettredaksjonens egen spillerbørs-jury.

Mario Matic er også i storform. Han scoret fire viktige mål, og var den perfekte servitør for sine medspillere. Kampens høydepunkt var da han spilte opp Sondre Paulsen i en perfekt flyver som endte med scoring i første omgang. Matic får 3 poeng på spillerbørsen.

Men det var mange som leverte i dette cupoppgjøret som ØIF Arendal dominerte helt fra avkast. Agnes Søndenå ble kåret til ØIFs beste av juryen i Kolstad Arena. ØIFs egen jury gir Søndenå 2 poeng på børsen. Søndenå ble ØIFs toppscorer med 7 kasser.

1 poeng går til Jørg William Fiala Gjermundnes. 5 scoringer ble det på venstrebacken. Litt for mange bom for Fiala i dag, men han kompenserte med flere flotte assister. I det hele tatt ble det en del bomskudd for ØIF denne gang. Vi talte 18 totalt.

ØIFs jury velger også å trekke fram Ivan Eres og Jakob Falk Lorentzen. Eres reddet to straffekast på rad, og unge Lorentzen fikk et stort ansvar av trener Jørgensen Hofstøl tidlig i andre omgang. Han skulle tette igjen på venstresiden i forsvar, og viste muskler ved flere anledninger.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.