– Han har et hode av en annen verden – ØIF Arendal

– Han har et hode av en annen verden

ØIF Arendal vant overbevisende 30-28 mot Kolstad i ettermiddag. Han trekker frem særlig en av sine bærebjelkers enorme vinnermentalitet som særlig overbevisende – nok engang!

André Jørgensen Hofstøl er fornøyd med avansement, men særlig fornøyd med Kristijan Jurisic sin vinnerskalle.

-Vi spiller bra, forsvarsspillet er bare og vi har en solid målvakt. Likevel er det en del ting vi ikke kan tillate oss mot bedre motstand. Måten vi avslutter kampen på er jeg lite fornøyd med, selv om vi maler dem i senk gjenom hele kampen. Vi er selvsagt fornøyd med å vinne denne kampen, noe som gjør at vi er et steg videre i cupen, oppsummerer André Jørgensen Hofstøl avansementet i Kolstad Arena.

Ekstra gir
Dermed er ØIF Arendal ubeseiret i de hjemlige turneringene så langt denne sesongen. Mot Kolstad var seieren aldri i fare. Til det hadde ØIF Arendal litt for mye kvalitet versus det Kolstad viste frem på egen parkett i ettermiddag.
– Ja, vi slipper de aldri inn i kampen og girer opp når vi må. Vi har bra kontroll på denne kampen og det er jeg fornøyd med, sier han videre.
Magnus Søndenå leverte syv scoringer, noe ØIF-sjefen la merke til.
– Magnus er en av mange som leverer og hyggelig at han viser seg frem igjen. Det samme gjør Jurisic. Han har et hode av en annen verden. Det er utrolig betryggende å ha en slik vinnerskalle og målvakt i laget.
– Og da blir det avansement?
– Ja, det blir avansement og det er vi strålende fornøyd med. Flyturen hjem blir litt hyggeligere, avslutter André Jørgensen Hofstøl på telefon på vei til Værnes.

Kristijan Jurisic leverte nok engang varene i ØIF-drakta. Kolstad-kampen var for øvrig hans 100. opptreden.

ØIF Arendal-troppen kommer hjem sent i kveld, før Frankrike står for tur natt til mandag. Klokken 18:45 står PAUC klare i den siste, avgjørende kvalifiseringskampen i jakten på billetter til gruppespillet i EHF European League – dog, med noen solide vinnerskaller ombord!