Kolstad-spiller fikk blått kort – Matic feiret noe helt annet – ØIF Arendal

Kolstad-spiller fikk blått kort – Matic feiret noe helt annet

Midtveis i andre omgang klinket Kolstads danske forsvarsgigant Martin Kærgaard Pedersen vår egen Mario Matic i bakken med hodet først. Da dansken var plassert på tribunen, revansjerte Matic seg med å hamre inn en scoring.

At håndball er en sport som krever sin mann kan Mario Matic svare på. Her står han i veien mot franske PAUC. I kveld fikk han hodet kjørt ned i parketten, noe som resulterte i blått kort for Kolstads Martin Kærgaard Pedersen. Men, det brydde ikke Matic seg særlig mye om.

– Nei, jeg følte ingenting spesielt angående situasjonen med det blå kortet, sier Matic like etter kampslutt.

Feiret
For taklingen var dramatisk, og Matic sine tanker minner muligens mer om en ren vinnerskalle som ofrer alt på sin vei for å vinne. Dog, et realt hodegrep sendte Matic i bakken med hodet først – og Kærgaard Pedersen på tribunen med rødt og blått kort. Det betyr at Kolstad-spilleren kan forvente seg en reaksjon fra Norges Håndballforbund etter den hodeløse taklingen på stillingen 23-30 favør ØIF Arendal.
Da spillet ble satt i gang igjen, viste Matic at selv hardføre dansker ikke kan sette ham ut av spill. Han dundret videre og hamret inn 24-20 åtte små sekunder etter. Feiringen var nådeløs.
-Eller?
-Nei, det var mer at vi fikk økt ledelsen på et viktig tidspunkt, forteller Mario Matic som regisserte opp det ene angrepet etter det andre i Kolstad Arena.

Skryter
Matic sto selv bak fire mål og enda flere målgivende pasninger. Playmakeren skryter i likhet med André Jørgensen av en lagkamerat etter ettermiddagens overbevisende seier.
– Juri (red.anm: Kristijan Jurisic) stenger buret fullstendig. Jeg føler vi spiller bra begge veier og alle på laget bidrar både i forsvar og i angrep, mener mannen som Magnus Søndenå omtalte som «et vandrende håndballbibliotek» i oppkjøringen.