BEST I SIN KAMP NR. 100: – De gir meg trygghet – ØIF Arendal

BEST I SIN KAMP NR. 100: – De gir meg trygghet

Det var en strålende fornøyd Kristijan Jurisic som oppsummerte 30-28 seieren mot Kolstad i kveld. Han retter mye av æren for hans egne prestasjoner til spillerne som står foran ham i forsvar.

Kristijan Jurisic høster naturligvis mye skryt om dagen for hans prestasjoner i ØIF-drakta. Her er Jurisic (helt til høyre i bildet) avbildet sammen med målvaktskollega Ivan Eres (til venstre i bildet) og noen av forsvarsspillerne på høyresiden, klubbveteran og straffeekspert Sondre Paulsen, Sebastian L. Simonsen og kveldens 7-målscorer Magnus Søndenå. Foto: Kari Sunde

-De hjelper meg med svært mye ved å gi meg trygghet. Selv når de kanskje svikter litt, er det den tryggheten som er mellom forsvaret og målvakten svært viktig, sier Jurisic som nok engang var høyt og lavt i en norsk håndballarena.

Jurisic ble kåret til ØIF Arendals beste spiller på spillerbørsen og har fått skryt av både Mario Matic og hovedtrener André Jørgensen Hofstøl for sin opptreden og ro i Kolstad Arena. Den offisielle statistikken viser 33% i redninger. I tillegg kommer redningene som ga retur, frikast eller straffekast.
– Veldig deilig å vinne i kamp nummer hundre og ikke minst være videre i cupen, skriver Jurisic som snuser på sin beste sesonginnledning noensinne i ØIF Arendal.
– Går det for lett om dagen?
– Tja, vanskelig å si. Vi har levert bra, men det har vært mange tøffe kamper nå som vi har klart å snu i vår favør på grunn av form og energi i laget, svarer han.

En bedre feiring i hans kampjubileum finnes knapt. Gratulerer, Juri!