I går kvalifiserte G18 seg til Lerøyserien, i dag kvalifiserte G16 til Bringserien! – ØIF Arendal

I går kvalifiserte G18 seg til Lerøyserien, i dag kvalifiserte G16 til Bringserien!

Det har vært en solid helg for talentarbeidet i moderklubben Øyestad IF Håndball i helgen. Søndag fulgte G16 opp gårsdagens G18 sin maktdemonstrasjon, og kvalifiserte seg til den landsomfattende Bringserien – på målstreken!

For det begynte ikke resultatmessig så bra for G16 søndag formiddag, med 26-27 tap mot Reistad. Men, mot Haslum ble det bedre. Langt bedre! Gutta vant 22-21 mot vertskapet i Nadderudhallen. Den avgjørende scoringen kom sekunder før fulltid, ifølge FB-gruppa til moderklubben.

Dermed er både G16 og G18 kvalifisert for de respektive, landsomfattende seriene i ungdomshåndballen. Vi gratulerer!

Følgende gutter var i G16-troppen som kvalifiserte seg i helga: Tor Emil Vimme, Erik Falk Lorentzen, Bendik B. Liltvedt, Johannes B. Røsland, Trygve G. Naustvoll, Jonas Larsen Hundeide, Tengel Østerhus Lindheim, Mathias E. Aanesland, Felix M. Sandberg, Odin Ausland, Eirik Sætra Knutsen, Trym O. Olsen, Eivind Sætra Knutsen, Simon B. Andersen.