Øyestad G18: Møter Klanens nye favoritter og Sandefjord – ØIF Arendal
ØIF Arendal G16 2019/2020, Sverre Asser, Håkon Venaas og Henrik Øygarden

Øyestad G18: Møter Klanens nye favoritter og Sandefjord

Sverre Asser og resten av G18-laget til Øyestad IF Håndball, skal ut i september ut i kvalifisering til den landsomfattende Lerøy-serien. Kjetil Øygardens gutter har hjemmebanefordel i kvalifiseringen.

Sverre R. Asser, Håkon Venaas og Henrik Øygarden ble avbildet i november 2019, før laget skulle ut i Bring-runde som 16-åringer. I september skal laget, som nå er blitt G18, spille kvalifisering på hjemmebane mot Vålerenga og Sandefjord. De to beste lagene går videre til den nasjonale Lerøy-serien for 18-åringer.

Forrige sesong ble alt av nasjonale turneringer avlyst grunnet smitte-situasjonen. Derfor skal det bli ekstra godt for Øyestads og landets håpefulle talenter å endelig komme i gang med mange trener hardt for – nemlig å spille i den nasjonale G18-serien. Første helgen møter Øygardens talentfulle gutter Sandefjord og Vålerenga. Om Klanen blir med til Arendal vites ikke, men de to beste lagene i pulja går videre til den landsomfattende Lerøy-serien.

Håndballforbundet (NHF) melder på sine nettsider at det var etter regjeringens seneste vedtak om gjenåpning, at puljene for kvalifiseringen til LERØYserien 2021/2022 omsider kunne publiseres.

Grane Arendals J18-lag skal også i aksjon. De skal til Porsgrunn for å møte Pors, Sandnes og Sarpsborg.
Kvalifiseringskampene spilles henholdsvis 4.-5. september (gutter) og 11.-12. september (jenter).