ØYESTAD G16: Møter hard motstand i kvalik – ØIF Arendal

ØYESTAD G16: Møter hard motstand i kvalik

Øyestad IF Håndball G16 møter blant annet Haslum og en av talentfabrikkene i Buskerud, Reistad, på veien mot deltagelse i den nasjonale Bring-serien. På jentesiden fikk Grane Arendal én stor fordel i trekningen.

Totalt er det 14 kvalik-puljer på guttesiden denne sesongen. Det ble klart da Norges Håndballforbund (NHF) offentliggjorde trekningen. NHF informerer på handball.no at regjeringens seneste vedtak om gjenåpning, gjorde det mulig å publisere puljene for kvalifiseringen til Bringserien 2021/2022.

Øyestad-gutta spiller kvalifiseringen 4.-5. september. De to beste går direkte til Bringserien. Det tredje beste laget i puljen må ut i kvalifisering for å målet om deltakelse i det landsomfattende Bring-serien. Kvalifiseringen finner sted på Kongsvinger.

Av andre lokale lag som skal i aksjon i kvalifiseringen til Bringserien, er Grane Arendal J16. Jubelen står antakelig i taket der i gården, ettersom Grane Arendal blir arrangør av kvalifiseringen i deres pulje. I kvalifiseringen møter våre venner i hvite drakter Lillestrøm, Storhamar og heller ukjente Tyristubben.

Guttene gjør som nevnt unna kvalifiseringen samme helgen som Nidelv Cup for lag til og med 12 år går av stabelen, 4.-5. september. Jentene gjør unna sin kvalifisering helgen etter.

Årets Bringserie J/G16 er for spillere født i 2005/2006.

Vi ønsker våre lokale talenter lykke til!