MØTER EKMAN & CO I KVELD:- Blir en fin gjennomkjøring for oss – ØIF Arendal

MØTER EKMAN & CO I KVELD:- Blir en fin gjennomkjøring for oss

André Jørgensen Hofstøl gleder seg til å se gutta i kamp. I kveld venter Kenny Ekman og hans Herkules i en treningskamp.

Vår nye spiller Ivan Eres og ØIF Arendal spiller i kveld sin første oppkjøringskamp etter ferien, mot Herkules i Skien.

– Først og fremst blir kveldens treningskamp en fin gjennomkjøring, sier Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no.

Tung treningsperiode
For treningskampen mot Ekmans Herkules blir bare en av en rekke knallharde treningsøkter denne uka. Jørgensen Hofstøl har tatt med seg troppen til Vestfold for å trene to ganger til dagen. I dag blir den ene økta byttet ut med treningskamp i Skienshallen.
– Forrige uke ble brukt til å komme godt i gang, få i gang alt av kastarmer og kropper. Nå kjører vi enda hardere på, trener mye og får brukt tiden godt. De nye spillerne skal også drilles inn, både på og utenfor banen, sier han til oifarendal.no.

André Jørgensen Hofstøl møter Herkules i kveld, før svenske GUIF Eskilstuna og Skøvde venter til helgen.

Troppen
Jørgensen Hofstøl har plan om å spillerne i troppen rikelig med spilletid. Gledelig er det at kaptein Kristian Rammel også er kommet i gang, etter å ha slitt i lengre tid med ettervirkninger av ryggprolaps. Det er likevel ikke sikkert at Rammel blir å se på banen i kveld, for ikke å ta unødige sjanser for tidlig i rehabiliteringen. Laurits Rannekleiv (albue) og Herman Thysted (ny-operert) er de eneste spillerne som er igjen i Arendal.
– Ser man bort fra de som sliter med skader, ser det bra ut. Nå skal vi drille systemer både mot Herkules og mot GUIF og Skøvde til helgen, sier Jørgensen Hofstøl videre.

Vi kommer tilbake med kampresultat og reaksjoner i kveld!