– En anerkjennelse at TV2 ønsker å satse på Skarpnes Invitiational – ØIF Arendal

– En anerkjennelse at TV2 ønsker å satse på Skarpnes Invitiational

Daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er naturligvis storfornøyd med at Skarpnes Invitational blir sendt på TV2 sine plattformer.

Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, er strålende fornøyd med at TV2 har bestemt seg for å sende samtlige kamper fra Skarpnes Invitational i august.


– Dette er en anerkjennelse av det vi hele tiden har trodd på. En sterk eliteturnering i sesongoppkjøringen finnes det rom og plass til også på riksdekkende tv. Det blir mellom 8-9 timer med solid håndball-tv fra Arendal i tv-ruta, sier en storfornøyd daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Celebert besøk
Turneringen kastes i gang fredag 13. august med Bjerringbro-Silkeborg – SC Magdeburg på plakaten fra klokken 1700 i Sparebanken Sør Amfi. Deretter er våre menn verter for Aalborg klokken 1900.
Lørdag spilles det danske superoppgjøret Aalborg vs. Bjerringbro klokken 12:30. ØIF Arendal spiller mot SC Magdeburg klokken 14:30. Søndagens program kan bli endret på, både med tanke på tv-tider og fergetrafikken mellom Norge og Danmark. Dog, ser foreløpig programmet slik ut:
ØIF Arendal vs. Bjerringbro-Silkeborg klokken 10:15 og Aalborg – SC Magdeburg klokken 12:15.

Bruun Hansen forteller at planleggingen av turneringen er i full sving.
– Det er mange små brikker som skal arbeides på plass gjennom ferien, men vi begynner å få god kontroll. At oppmykningene i corona-restriksjonene mykes, hjelper oss. At TV2 nå har bekreftet at de ønsket å sende fra mesterskapet gjør det ikke mindre hyggelig å være arrangør, avslutter Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.