Rammel:- Gutta er heite om dagen – ØIF Arendal
Kampblikket til Kristian Rammel...

Rammel:- Gutta er heite om dagen

Nå klinkes det til på trening igjen. Det gleder ØIF-kaptein Kristian Rammel.

Kristian Rammel (t.h) er godt fornøyd med trykket på ØIF-treningene om dagen. Her får han sølvmedaljen for sist sesong på tirsdagens trening. Til venstre står Fredrik U. Venemyr.

Selv om morgendagens planlagte treningskamp mot Nærbø ble avlyst grunnet smitte, ser vår høyreiste kaptein lyst på det som skjer i spillergruppa om dagen.
– Det er veldig fin energi i gruppa. Gutta er skikkelig på om dagen. Nå handler det om å ta med energien gjennom ferien og inn i oppkjøringsdelen på andre siden av sommeren, fastslår Rammel overfor oifarendal.no.

Endelig
For det har vært generelt krevende å være håndballspiller, uavhengig av hvilke klubber og spillere det er snakk om. Avbrutte seriespill, avlyste sluttspill, permitteringer og generell usikkerhet til når offisielle kamper faktisk kan spilles, har preget ikke bare ØIF Arendal – men, også store deler av idretten. For er det en til som gjelder for håndballspillere: Gutta vil spille håndballkamper!
– Når man ser det siste året under ett, er det godt å komme skikkelig i gang igjen. Nå ser vi lys i tunellen, noe energinivået på treningene viser. Det er generelt bra trøkk. Det er mye uforløst energi som skal ut. Det er godt å være ferdig med de første, rolige treningsukene for å få i gang skuldre og andre skadeutsatte muskler og ledd. Nå klinkes det til på trening, men alle er gode venner etterpå. Det er mye som skal tas igjen, sier han og mener at avlysningen av Nærbø-kampen ikke betyr for mye fra eller til.

Ferie
Om to uker tar spillertroppen ferie. Der venter det alt annet enn slaraffenliv for ØIF-spillerne. Fysisk trener Hans Olav Uldal sender troppen i ferie, med klare krav om hvordan den fysiske ståa skal se ut når troppen igjen møtes den nest siste helga i juli.
– Da kommer det til å gå i ett med treningskamper og turneringer frem til sesongstarten. Energien som er i gruppa nå, tror jeg lett tas med videre når vi skal måle oss mot ulik motstand i slutten av juli og i august, sier han videre.
ØIF Arendal skal delta i en eliteturnering i Sverige (Skøvde), Østlandet (Fjellhammer) og ikke minst i egen eliteturnering, Skarpnes Invitational.
– Det fine er at vi kommer raskt på plass og rett i kampmodus. Jeg tror dette programmet passer oss godt, sier han videre.

William!
Som kaptein er Kristian Rammel naturlig nok påpasselig med å skryte og løfte hele spillergruppa. Han trekker likevel frem William Fiala Gjermundnes’ utvikling og energi.
– Han har virkelig vokst gjennom hele kalenderåret. Han ser veldig bra ut på trening, fastslår Rammel.


Dermed er han på bølgelengde med egen trener. André Jørgensen Hofstøl uttalte nylig til oifarendal.no at Fiala Gjermundnes ser heit ut om dagen.
– Vi er i gang igjen. Utvilsomt, avslutter Kristian Rammel.