– Neste gang jeg kommer, skal jeg dele ut gull – ØIF Arendal
Robert Cornels Nordli, ordfører, delte ut sølvmedaljer for 2020/2021-sesongen.

– Neste gang jeg kommer, skal jeg dele ut gull

Det var en stolt ordfører som delte ut forrige sesongs sølvmedaljer til ØIF-spillerne i ettermiddag. Men, neste gang deler han gjerne ut gull.

Ordfører Robert C. Nordli delte ut sølvmedaljer på dagens ØIF-trening. Neste gang vil han gjerne dele ut gull.

SE VIDEO AV PREMIEUTDELINGEN NEDERST I ARTIKKELEN.

– Først og fremst er jeg stolt og imponert av prestasjonene deres, men ikke minst hvor mye dere betyr for byen vår. Men, neste gang jeg deler ut medaljer, skal det være gull – akkurat som denne her, sa han blant annet på sitt sedvanlige muntre vis til spillerne og støtteapparatet – og viste frem gullmedaljen fra 2018/2019-sesongen.
– Det er en avtale, sa spillerne i kor på oppfordringen fra ordfører Robert C. Nordli.

Robert C. Nordli og Kristian Rammel. Bak klapper trener Luka Panza og André Jørgensen Hofstøl.

Gullmedaljen henger vanligvis trygt på ordførerens kontor, men var tatt med til Nedeneshallen i ens ærend for å skape motiverte spillere til en hard treningssommer.

-Jeg tror ikke jeg er alene om å mene at ØIF Arendal og spillerne skaper stolthet og engasjement rundt seg. Nå håper jeg høsten kan komme med publikum på tribunen og solide resulter på banen. Jeg gleder meg som en unge til å heie frem ØIF Arendal neste sesong. Jeg tror alle i hele byen gleder seg til det, sa Nordli til oifarendal.no etter seansen på parketten i Nedeneshallen.

Sølvbøtta
Det var for øvrig kaptein Kristian Rammel som tok i mot pokalen – eller glasspokalen, som bevis på sølvmedaljen i det som ble en halvspilt og dermed amputert Rema 1000 liga i 2020/2021.
– Vi skal jobbe steinhardt for å gjøre jobben enda hyggeligere for deg neste gang, sa Laurits Rannekleiv.

For det er mye arbeid som skal legges ned for å ta nye steg i det som stadig blir en bedre Rema 1000-liga. Flere av våre konkurrenter ruster opp spillerstallen, som betyr at det som var godt nok i 2020/2021-sesongen høyst sannsynlig ikke er godt nok for å nå de samme resultatene kommende sesong. Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl sa til oifarendal.no for halvannen uke siden at han er fornøyd med utviklingen i det fysiske arbeidet.

– Jeg har plass på veggen til flere medaljer, avsluttet Nordli på muntert vis overfor oifarendal.no.

Sølvpokalen tok for øvrig Tore Knutsen seg av. Den blir i løpet av kvelden kjørt opp og plassert i pokalskapet i Sparebanken Sør Amfi.

PS: På dagens trening var samtlige spillere på plass, med unntak av Frederik Børm. Han ankommer Arendal rundt 21.-22. juli.