God jul fra Robert i Rådhuset – ØIF Arendal

God jul fra Robert i Rådhuset

God jul i rådhuset, hr ordfører Robert C. Nordli

– Takk for det. Gratulerer med seier mot Elverum. Det var spennende, og det var fortjent at poengene ble med hjem til Sørlandet.

Så du følger med? Har det ikke vært nok med budsjett og å sette seg inn i den nye jobben din som byens ordfører?

– Åjoda, men ØIF Arendal er en så viktig del av byens identitet nå, at jeg med god samvittighet kan prioritere det gøyeste som skjer på idrettsfronten i vår langstrakte kommune.

Vi ser deg jo på kampene, også way back, får du med deg mange?

– Så mange jeg kan, men jeg får ikke med meg alle i Sparebanken Sør Amfi. Det er heldigvis lett å følge med og være oppdatert i 2015.

Så du er altså på et bra håndballfaglig nivå. Hvor ender vi på tabellen?

– Det blir helt klart gull. Jeg er ikke i tvil.

Hvor viktig har Sparebanken Sør Amfi vært for byen?

– Veldig viktig. Vi har Norges fineste og beste anlegg. Det ser vi nå resultater av både i antall tilskuere og prestasjonene på banen. Det gir stolthet for ØIF Arendal og byen. Det er viktig at vi som kommune er med på å stimulere til gode rammevilkår for kulturen i kommunen for både breddeidretten og elitesatsingen.

Har du spilt håndball selv?

– Det kan jeg avkrefte.

Beklager, vi vet det er tett på jul og du er sikkert litt lei av politikk. Men vi må nesten skyte inn et politisk spørsmål siden vi har med Arendals leder å gjøre. Hva gjør du videre nå med satsing for å få bedre rammebetingelser for håndball og fotball for å rekruttere flere spillere i Arendal.

– Jeg blir ikke lei av politikk med det første. Så det svarer jeg gjerne på. Vi vil beholde gratisprinsippet for lag og foreninger og styrke rammevilkårene for idretten. Det er ikke en selvfølge i alle kommuner i dag.

Hvor var du den 30. desember 2014?

– Da var jeg hjemme, og satt klistret til iPaden.

Vi ønsker deg en riktig god jul.

– Jeg benytter anledningen til å ønske alle i og rundt ØIF Arendal, bredde som elite, en riktig god jul.