Vipers gjorde drøm til virkelighet i kveld – ØIF Arendal

Vipers gjorde drøm til virkelighet i kveld

Våre venner i Kristiansand skapte norsk idrettshistorie i kveld. Vipers vant Champions League, etter en maktdemonstrasjon i finalen mot franske Brest.

Marta Tomac og Vipers Kristiansand vant i kveld Champions League. Bildet er tatt fra gårsdagens semifinale mot CSKA Moskva. Foto: Vipers.no/Terje Refsnes

Selv om man aldri skal si aldri i en finale, var det likevel en maktdemonstrasjon Henny Reistad & co leverte fra start til slutt i kveldens finale. 5-1 etter fem minutter ble for mye for det franske laget å ta igjen utover i kampen. Det sto riktignok 9-9 i et lite minutt, men derfra og ut viste

Vipers hvorfor de er Europas beste lag (!). Nevnte Reistad sto bak nye 11 mål i helgen, og endte ut med 22 (!) mål over to kamper i Final 4. I andre omgang viste også Ragnhild Valle Dahl seg frem.

Til sist sto det imponerende 34-28 på måltavla i Budapest.

ØIF Arendal gratulerer dere med en fantastisk prestasjon. Vi vet hvor mye arbeid som er lagt ned på veien til Budapest. Vi er imponert og samtidig veldig glad for at dere har vist at en drøm kan bli virkelighet.

PS: Ungarske Gyør, som foran Final 4 var sett på som storfavoritter til å vinne Champions League, smadret CSKA Moskva i bronsefinalen med 32-21.