SISTE: Full jubel på Nøtterøy – ØIF Arendal

SISTE: Full jubel på Nøtterøy

Nøtterøy overrasket Viking Stavanger i kvalifiseringen til Rema 1000-ligaen i kveld. Dermed forsvinner Viking Stavanger ut av det gode selskap, mens Nøtterøy er sikret spill i Rema 1000-ligaen 2021/2022.

EVIGUNG: Danske Kennie Boysen var som vanlig sentral for Nøtterøy. Her avbildet i Sparebanken Sør Amfi i 2013.

Før den tredje og avgjørende matchen i kvalifiseringsspillet til Rema 1000-ligaen i kveld, sto det 1-1 mellom Viking Stavanger og Nøtterøy. Det ble som ventet jevnt og tøft mellom to lagene, som begge naturlig nok hadde nok å kjempe om.

Nøtterøy tok føringen i kampen, før Viking hentet seg inn utover i andre omgang. På slutten av kampen viste Nøtterøy at rutine ble avgjørende. Michael Jonassen (7) og Kennie Boysen (4 mål) var sentrale for vestfoldingene, som til slutt vant 31-28 i Stavanger. Dermed vant Nøtterøy 2-1 over tre kamper.
Jonas G. Djurhuus (6) ble mestscorende for Viking Stavanger.

Dermed er det klart at Halden fortsetter i Rema 1000-ligaen. Haldenserne vant 2-0 sammenlagt over to kamper mot Falk Horten. I kveld slo altså Nøtterøy følge, mens Viking Stavanger må gå den tunge veien ned i 1.divisjon. Den tredje og avgjørende kampen mellom Sandefjord og Follo, ble tidligere i dag som kjent utsatt på ubestemt grunnet påvist smitte hos en Sandefjord-spiller.

NHF opplyser idag at det endelige terminlistearbeidet er på vent frem til kommende sesongs eliteserielag blir endelig. Om det blir Sandefjord eller Follo som tar siste stikk og sikrer seg eliteseriebilletter, er altså siste brikken i terminlistearbeidet.

Vi gratulerer Nøtterøy med plass i kommende sesongs Rema 1000-liga. Vi ønsker også Viking Stavanger lykke til med jakten på opprykk til øverste nivå igjen.