Vil våre gode naboer gå hele veien? – ØIF Arendal

Vil våre gode naboer gå hele veien?

Vipers har alle muligheter til å skape to bragder på en helg. I kveld spiller kristiansanderne semifinale i Final 4 mot CSKA Moskva. Søndag spilles finalen i Champions League.

Vipers

Etter at Vipers banket russiske Rostov Don med 57-50 sammenlagt i kvartfinalen. Vipers startet høstsesongen med ordinære kamper i gruppespillet, både hjemme og borte. Etter som corona-restriksjonene slo til for fullt, måtte sørlendingene ut på en såkalt europaturne for å fullføre gruppespillet. I playoff slo Vipers ut danske Odense, før nevnte Rostov Don ble beseiret i kvartfinalen.

Kampene blir Linn Jørum Sullands siste kamper på toppnivå . Hun legger opp etter årets sesong.

Vipers-CSKA starter klokken 18:00 på Viaplay/V4. Den andre semifinalen spilles mellom storfavoritten i finalehelgen, ungarske Gyør mot franske Brest. Den kampen blåses i gang 15:15 på samme plattform.

ØIF Arendal ønsker Ole Gustav Gjekstad, Nora Mørk og resten av våre kolleger fra Kristiansand, lykke til!

PS: Søndagens finale i Champions League har kampstart 17:30. Bronsefinalen har avkast 15:00 søndag.