Kan Aalborg klare det «umulige» i kveld? – ØIF Arendal
Logo Aalborg Håndbold

Kan Aalborg klare det «umulige» i kveld?

Vår kommende motstander i Skarpnes Invitational, Aalborg, sikret seg et 5-målsforsprang i den første kvartfinalen i Champions League mot storfavoritten Flensburg sist torsdag. I kveld kan våre danske venner sette «norske» Flensburg og eks-ØIF Arendal-spiller Magnus Jøndal sjakk matt.

At Aalborg skulle gi Gøran Johannessen, Magnus Abelvik Rød, Torbjørn Bergerud og eks-ØIF Arendal-spiller Magnus Jøndal og deres tyske Flensburg-maskin kamp helt til døren var neppe overraskende for noen. Det var heller overraskende at danskene sikret seg en solid 26-21 seier mot tyskerne. I kveld står Danmark på hodet når André Jørgensen Hofstøls gamleklubb står klare med alt hva remmer kan bære klokken 20:40. Kampen kan ses på Viaplay/Nent sin plattform.

Siden Sebastian Barthold er en bærebjelke i Aalborg om dagen, blir det garantert enten ham – eller de fire nordmennene i Flensburg, som sikrer seg billetter til Final 4 om noen uker.

Hyggelig vorspiel
Om ikke det skulle være nok av underholdning med Flensburg-Aalborg en onsdagskveld i mai, er vorspielet – sett med en solide håndball-nerd-briller, Harald Reinkind og Sander Sagoens THW Kiel returoppgjør mot Mikkel Hansen og stjernegalleriet i Paris SG kanskje ikke noe dårligere.

Sagosen var ikke med da Paris SG ble beseiret 31-29 forrige onsdag. Harald Reinkind hadde lånt hjemlandets Rex-tittel i anledningen, og sto bak 10 Kiels mål da. Om Sagosen kommer på banen i kveld, er det vel ikke annet å regne med at også ham har tenkt å vise seg frem. Sagosen spilte som kjent i nettopp Paris SG, før han kom til Kiel i fjor sommer.

I morgen spiller Nantes mot Kent Robin Tønnesens Vezsprem (klokken 18:40), før Barcelona etter alle solemerker kontrollerer hjem en plass i Final 4 mot hviterussiske Brest på hjemmebane.