Skarpnes Invitational: – Vi får satt standarden med en gang – ØIF Arendal

Skarpnes Invitational: – Vi får satt standarden med en gang

Laurits Rannekleiv og Sondre Paulsen lovpriser det som blir en skikkelig pangstart på oppkjøringen etter ferien.

Laurits Rannekleiv mener oppkjøringen knapt kan bli bedre. En rekke kanoner står for tur.

– Det som er fordelen med dette er at vi blir vant med å spille tøffe kamper, og jo flere ganger man møter gode lag, jo bedre forberedt er man på det som møter enn. Det gjør en skjerpet. Hvis man ikke er klar og nøyaktig, går man på en stjernesmell, sier Sondre Paulsen om oppkjøringsplanene.

Viborg og Arendal
De første oppkjøringskampene til ØIF Arendal for 2021/2022-sesongen skal etter planen skje i Generation Cup i Viborg i begynnelsen av august. Deretter står Aalborg, Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg for tur her hjemme 13.-15. august i Skarpnes Invitational.

Deretter er det planlagt nok en treningsturnering, i regi av eliteseriekollega Fjellhammer. Oppkjøringsperioden stopper brått siste helgen i august. Da er det kvalifisering til EHF-cupen, før seriespillet er tenkt satt i gang fra 1. september. Seriestarten er som kjent fremskyndet, grunnet flere lag og dermed flere kamper i eliteserien.

Sondre Paulsen.

Setter standard
Laurits Rannekleiv mener Generation Cup og Skarpnes Invitational setter standarden med en gang.
– Det er fint å få tøff matching tidlig, vite hvordan vi ligger an og hva vi må jobbe med i en rimelig tidlig fase før de offisielle kampene kastes i gang. Det er også kult å spille kamper mot sinnsykt gode lag, sier Rannekleiv fornøyd.

Han har for øvrig vært en stund, etter at mesterverket hans av en praktscoring (utligning 27-27 borte mot Haslum før julehøytiden i fjor), sist uke ble kåret til årets mål i Rema 1000.-ligaen.


-Det vi leverte i fjor, holder ikke neste sesong. Nå handler det om arbeide, løpe og løfte tungt og hardt. For vi skal være på plass, både håndballmessig og mentalt når sirkuset kastes i gang, avslutter Laurits Rannekleiv.