Mens vi venter: Ekstraordinær tv-kveld – to kvelder på rad – ØIF Arendal
Logo Aalborg Håndbold

Mens vi venter: Ekstraordinær tv-kveld – to kvelder på rad

Kvartfinalene i Champions League kastes i gang i kveld – og fortsetter i morgen. For alle som følger ØIF Arendal, er Aalborg – Flensburg-Handewitt i morgen torsdag kveld ekstra interessant. Aalborg gjester som kjent Skarpnes Invitational 13.-15. august.

Kvartfinalen spilles over best av to kamper. THW Kiel, Sander Sagosen og Harald Reinkind møter den kommende Aalborg-spilleren Mikkel Hansen og hans Paris SG. Mang en ekspert mener dette er den faktiske finalen. Dog, det får bli spekukasjoner. Kampen starter klokken 20:40 på Viaplays plattformer.
En god oppvarming til kveldens monsteroppgjør er Barcelona borte mot Brest, med kampstart klokken 18:40 i kveld.


I morgen kveld fortsetter håndballkunstens på en skjerm nær deg. Aalborg er vertskap for norskeklubben Flensburg-Handewitt i kveld. Kampen sendes på Viaplays plattform fra klokken 18:40. Skulle du ikke være fornøyd med denne kampen, kan du heller sveipe over til Hannover-Fuchse Berlin fra 18:55 på samme plattform.
Våre overmenn – med minst mulig margin – i EHF-cupen høsten 2019, HBC Nantes, møter stjernegalleriet Telekom Veszprem og Kent Robin Tønnessen. Den kampen kastes i gang fra klokken 20:40.

God kamp!