Mandag garanter vi en nyhet som «sprenger lydmuren»! – ØIF Arendal

Mandag garanter vi en nyhet som «sprenger lydmuren»!

ØIF Arendal varsler at mandag offentliggjør klubben virkelig spennende og store nyheter. – Dette er nyheter som vil glede alle glade håndballvenner, Svermen, pulikum, sponsorer og ikke minst spillerne, det lover hele administrasjon nærmest i munn på hverandre. I det skulte har de jobbet på spreng for å få til noe helt spesielt. Og nå er alt på plass – nesten!

ØIF Arendals administrasjon har jobbet aktivt over en lengre periode med mål om å få på plass en helt spesiell nyhet som klubben er helt overbevist om at vil slå særdeles godt an blant alle håndball-interreserte. Og først nå tør man fortelle at det er like ved å være forestående en offentliggjøring av den hemmelige nyheten!

– Vi er sprekkferdig av lyst og glede til å dele dette. Og mandagen kan ikke komme fort nok. Nå har det vær nedstengning, permittering og triste nyheter. Endelig har vi fått på plass noen skikkelig gode nyheter. Og mandagens nyhet vil «toppe» det hele, det garanter vi, kommer det fra en samstemt administrasjon.

– Etter to nedstengte sluttspill og sesongavslutninger tror vi det er akkurat dette Arendals- og Sørlandets håndballpublikum trenger nå!

For det er først og fremst publikum og sponsorer – og selvsagt spillerne selv som kommer til å «nyte godt av» nyheten, skal vi tro den ivrige administrasjon.

– Det er bare å bruke helgen til å glede seg – og vi er klar over at vi skrur opp forventningene nå. Men vi kommer ikke til å skuffe, kommer det fra den samme gjengen fulle av entusiasme og pågangsmot.

Så er det ikke annet å gjøre enn å glede seg til mandag da!