André: – Vi er i en god prosess sammen med Eirik om hans rolle fremover – ØIF Arendal

André: – Vi er i en god prosess sammen med Eirik om hans rolle fremover

– Vi diskuterer akkurat nå hvordan min rolle kan bli fremover. I utgangspunktet har jeg lyst til å bidra inn i gruppa på en eller annen måte, bekrefter Eirik Heia Pedersen overfor oifarendal.no.

Prosess: Eirik Heia Pedersen og hovedtrener André Jørgensen Hofstøl har over lengre tid snakket om hvordan klubbveteranens rolle kan bli fremover.

Kontrakt
Heia Pedersen har som kjent en 1-årskontrakt som går ut denne sommeren. En endret jobbhverdag – i kombinasjon med et hektisk familieliv, gjør at klubben og Heia Pedersen ser på mulige, bærekraftige løsninger om hvordan 31-åringen best kan bidra med sin erfaring og ressurser inn i spillergruppa fremover. For er det noe Nedenes-mannen besitter, er det verdifull kompetanse og erfaring.
– Vi er i løpende dialog med Eirik. Prosessen er god, men det er litt for tidlig å se hvordan rollen hans kan bli. Vi haster ikke, men ønsker å finne en løsning som er god for begge parter, bekrefter André Jørgensen Hofstøl.

Nettredaksjonen følger saken videre.