Mens vi venter: I dag får vi kanskje vite hvordan sesongavslutningen blir – ØIF Arendal

Mens vi venter: I dag får vi kanskje vite hvordan sesongavslutningen blir

14. april er første, tenkelige oppstart for det som kanskje blir en sesongavslutning for norsk topphåndball. Norges Håndballforbund vil etter all sannsynlighet offentligjøre en avgjørelse i løpet av dagen.

Blir det sesongavslutning, og eventuelt hva og hvordan, for Eirik Heia Pedersen og resten av ØIF Arendal og de øvrige eliteserieklubbene?

All kampvirksomhet ble av forbundsstyre i NHF for få uker siden bestemt flyttet til etter påske. Siden har Viken stengt ned, med pålegg om stans av all fellestrening frem til og 11. april.
Vestfold og Telemark fulgte som kjent etter. Her lokalt har kommunen åpnet lokalsamfunnet noe opp igjen, etter at Arendal i praksis var stengt ned.
Flere klubber, som Halden, Runar og oss i ØIF Arendal, har permittert spillerne de siste ukene.

Nå står påsken for tur. Erfaringsmessig sprer smitten seg i feriehøytider. Det er derfor knyttet stor spenning til hva og eventuelt hvordan en sesongavslutning blir for Rema 1000-ligaene og for 1.divisjon for begge kjønn.

Blir Elverum seriemester?
Rykker Kristiansand TH opp fra 1.divisjon?
Blir det sluttspill?
Blir det både serieavslutning og sluttspill?

Spørsmålene er mange. Norsk Topphåndball har tidligere spilt inn for NHF at en kombinasjon om å avslutte serien etter halvspilt sesong, samt å hoppe direkte til sluttspillet, er en god løsning.

Men, i løpet av dagen får man forhåpentligvis en endelig avgjørelse fra NHF. Vi holder dere oppdatert!