SESONGAVSLUTNING I DET BLÅ: Runar har sendt ut permitteringsvarsel – ØIF Arendal

SESONGAVSLUTNING I DET BLÅ: Runar har sendt ut permitteringsvarsel

Tidligere ØIF-trener Leif Gautestads Runar sendte ut permitteringsvarsel for snart halvannen uke siden. Her er Gautestad avbildet i en langt hyggeligere tid, sammen med vår egen Gunnar GT.

Styret i Runar sendte ut permitteringsvarsel fredag 5. mars. Hvis ikke annet blir bestemt, trer permitteringene i spillergruppa i kraft kommende fredag.

-Vi sendte ut permitteringsvarsel for halvannen uke siden, bekrefter styreleder i Runar Jørn-Magne Johannessen til oifarendal.no.

Johannessen opplyser at klubben har planlagt styremøte denne uka, i påvente av regjeringen og NHF sine avgjørelser hvorvidt det er mulig å forvente seg en avklaring om sesongavslutningen.
I går kveld valgte for øvrig Sandefjord kommune å følge Vikens vedtak om full stopp av trening også for toppklubber i deres kommune.
– Vi håper at det snart kan komme en avgjørelse om hva skjer videre, slik at vi kan få planlagt resten av sesongen. Det er ikke enkelt å drive klubb om dagen, men vi må bare forholde oss til de vedtakene som til enhver tid foreligger, presiserer han.


Fra før er det kjent at vår egen klubb og Halden har igangsatt permitteringsvarsler og permitteringer for å holde skutene flytende gjennom denne situasjonen.